Kaartreservering

21 april 2023 19:30 uur Kristalkerk Hengelo

Vrijdag 21 april 2023 zal een bijzonder TJSO-concert o.l.v. dirigent Carl Wittrock worden gepresenteerd in de Kristalkerk Hengelo. Het concert heeft de titel: “Rhapsody in Blue” Reden is dat deze magistrale compositie van componist George Gershwin de rode draad is in het programma, en de piano een extra accent krijgt. Solist is pianotalent Evander Eijsink, hij is sinds vier jaar pianist in het TJSO.

Bijzonder te melden is dat ook pianoleerlingen van Oyfo Kunstenschool aan deze avond zullen deelnemen. Zij spelen o.a.een tweetal composities van Einaudi en worden begeleid door groot symfonieorkest. Een prachtige kans voor deze talenten! Ook zal een quatre-mains compositie  van F. Poulenc worden gespeeld door Senna Vos en Marijn Wormgoor, deelnemers aan het Prinses Christina Concours 2023.

Concertmeester Jildou van Felius zal vioolconcert nr.7 van componist Rode spelen, Daphne Korte en Sytse Bouma beide fagotspelers in het TJSO, zullen ieders één deel voor hun rekening nemen van het Fagotconcert van W.A.Mozart. Het concert wordt geopend met ouverture Zauberflöte van W.A.Mozart en afgesloten met de bekende L’Arlesienne Suite van G.Bizet.

Kortom een avond om te genieten van muzikale jonge talenten.

Aanvang concert:          19.30 uur, vanaf 19.00 uur is de zaal open.

Locatie:                            Kristalkerk, P.C.Hooftlaan 210, 7552 HE Hengelo.

Entree                              Volwassenen                 €10,-        

                                          Kinderen t/m 16 jaar    €5,-

Tickets kunnen gereserveerd worden via de link ‘Rhapsody in Blue’ reservering, via de QR-code onder aan de pagina of aan de zaal gekocht worden. De betaling van de reservering kan aan de deur worden voldaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beschermd: Rhapsody in Blue

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Vul hieronder het wachtwoord in om het te bekijken: