Irene Lamers

Logistiek | Productieteam

Als logistiekmedewerker van het TJSO zorg ik samen met Tara ervoor dat de logistieke kant bij concerten van het TJSO van het leie dakje gaan, denk hierbij onder anderen aan instrumentenvervoer en het opbouwen en afbouwen van het podium. Daarnaast ondersteun ik Saskia bij het onderhoud van deze website en andere marketing gerichte taken.

In 2007 ben ik als tweede violiste bij het TJSO gaan spelen. Na twee jaar op de tweede viool te hebben gezeten, ben ik voor het orkest altviool gaan spelen. Door de overstap naar altviool heeft mij muzikaal uitgedaagd en ik heb daarna nog tot 2014 met veel plezier in het TJSO gespeeld.

Na ongeveer twee jaar afwezigheid van het TJSO, vroeg Saskia mij of ik mee wilde als leiding op het jaarlijkse repetitieweekend. Na dit grote succes ben ik daana ook meegeweest als leiding naar Praag. Op deze manier raakte ik weer verbonden met mijn vroegere orkestje! En raakte ik steeds meer betrokken bij de organisatie. Nu richt ik mij samen met Tara op de logistieke organisatie van het TJSO. Ik vind het mooi om te zien hoe hecht de banden tussen orkestleden kunnen worden door samen prachtige muziek te maken en ik ben blij hier mijn bijdrage in te leveren.